~~`Simply @Simple'~~

By: Rohaya Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Oct-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri Mulia

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat hari raya kepada pengunjung-pengunjung FP yang setia melawat ke site saya esp bro Jeff, Wak Kumis, Fiza, MamaRinna, lieyalatif, fatin, Zai Kulim, Izan (mrshenri), MekNa, Asha, ibu Dah ( ), dan lain-lain yang saya sanjungi.

Concurrently, feel free to visit my blog at http://kakteh-mamimia.blogspot.com

S E L A M A T H A R I R A Y A , M A A F Z A H I R D A N B A T I N






Tuesday, 19-Aug-2008 16:01 Email | Share | | Bookmark






Friday, 8-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
080808 - Happy 72nd Birthday to Ayah





To my ayah on his day
Of whom I am a living will
May your happiness fulfill
Your goodness, as is just and right.

Deeds are seeds upon the night
As wind and wonder have their way
Delivering the destined light.





Sunday, 20-Jul-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
Thanks for the gifts :)

Hannah likes all the gifts. Thanks unties, uncles, friends and relatives. Not to forget, abah, mummy and bros. Appreciate all..
-Little Hannah-

Mari view apa yg Hannah dapat. Ini pun idea dr untie Mek, utk snap gambar2 presents and put in the FP. OK la kann..ada gak aktiviti tu

Mari tgk apa yg dapatttttt.......eh macam mana nak buka ni?




















Tuesday, 15-Jul-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
Party

Thanks kepada tetamu2 yg datang utk memeriahkan majlis dan menjamu selera yg tak seberapa.

The theme for hannah birthday party is flowery. Hannah pakai baju bunga2 satu set dgn topi and seluar dalam, abang2 pakai baju bunga2, mummy pakai seluar bunga2, abah, exceptional, be excused this time, baju bunga2 abah dah dull katanya.

Cik hannah ni tidur la pulak waktu nak belah kek, so tak de nyanyi2 and tiup2 lilin. Memang kebetulan pukul 5 ke atas is her sleeping time.
"Manalah hannah tahu apa itu besde party, kena potong kek ke?", she said.
So, since kawan2nya yg comel2 dah lama menunggu dia bangun untuk potong kek and mereka pun nak makan kek, we just potong sendiri and let's eat while little hannah was sleeping soundly.



































to friends & relatives who have come to enliven our daughter's birthday celebration.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net